John Deere 6600

17 John Deere 6600 video's

Klein filmpje van de nieuwe Zero Grazer.
Baltus_steyr
@TerraJohnDeerefan bij welke dealer heb je deze wagen vandaan? En zijn er meerdere dealers die in deze wagens doen?

Reacties

+1
@Baltus_steyr

In heel Nederland is nog geen dealer van dit merk dacht ik, maar dat weet ik niet zeker. We hebben contact gehad met die firma en konden hem ook rechtstreeks kopen. Hebben ook onze lmb benadert maar die wou er niet meteen aan beginnen (op dit moment hadden ze het misschien wel willen doen nu ze van staadegaard af zijn). Daarna bij Huynen in Margraten gaan vragen, zij wilden dit wel doen. Via hun is toen de wagen ook gekomen.
RobVolvo
@TerraJohnDeerefan Meinderts in Wergea levert ze hoor. Mijn buurman heeft er daar namelijk eentje gekocht. 😉 Kijk maar eens op hun facebook pagina, daar staan wel meerdere tussen hun foto's die ze afgeleverd hebben. 😄
+1
@RobVolvo

Ah oke, ik wist het indd niet zeker. Maar aan de andere kant van het land ben ik niet zo bekend haha.
+1
RobVolvo
@TerraJohnDeerefan Nee snap ik haha, gaat mij net zo, maar dan andersom... 😂
Juri-johndeere
Zo he dat gaat mooi hard
Mijn buurman doet dat ook maar dan met de frontmaaier voor en opraapwagen achter maar dat gaat niet zo hard
@Juri-johndeere

Ja 10/12 km/u kan makkelijk.
Fendt612e
Wat is het voordeel van zo’n wagen? Dat je geen fronthef nodig bent?
+1
@Fendt612e

Ja je kunt er elke trekker voorhangen met aftakas en 2x dw ventielen.
Het gras raakt de grond niet aan waardoor er veel minder rotzooi in het gras zit. Achter de maaier wordt het gras weg gepakt met een elevator die het gras halverwege in de wagen gooit. De elevator draait ook langzamer dan een rotorwagen waardoor er minder vermoezing is, en doordat het gras halverwege in de wagen komt hoeft het minder omhoog geperst te worden. Beschadigd gras is niks waard voor de koeien. Alles wat je maait gaat ook daadwerkelijk de wagen in, het land is veel schoner dan met een traditionele combi.
Eigenlijk alleen maar voordelen 😀
hermanjohndeere
@TerraJohnDeerefan en kwa aanschaf prijs zal het denk ik niet veel duurder zijn als een knappe opraapwagen en frontmaaier??
@hermanjohndeere

Zeker niet, een stuk goedkoper zelfs. Wagen is ook iets minder zwaar uitgevoerd als een opraapwagen, en simpele techniek.
hermanjohndeere
@TerraJohnDeerefan oke. Ik had/heb geen idee van de prijzen dus was ook een gokje. Maar dat valt dan nog wel mee ja. Vooral als je er ook nog een fronthef voor moet aanschaffen. Enigste voordeel daarvan is dat je dan ook met 2 maaiers kunt maaien.
@hermanjohndeere

Ja precies, als het inkuilen al in eigen beheer gebeurd is het natuurlijk ook al een ander verhaal.
Vario-Opa
Quote Reactie van @TerraJohnDeerefan:
Zeker niet, een stuk goedkoper zelfs.

Nieuwe ladewagen en een nieuwe maaier is goedkoper dan dit ding. En dan kan je nog meer houden ook. Alleen dan moet je wel fronthef hebben.
@Vario-Opa

Bij lange na niet dat een nieuwe wagen en maaier goedkoper is, tweedehands kom je wel in de buurt.
Fendt612e
@TerraJohnDeerefan aan wat voor geld moeten we dan ongeveer denken?
@Fendt612e

Rond de 40000 euro.
@Vario-Opa

Die is te klein...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
5
WEERGAVES
824

TREFWOORDEN