Schuitemaker Rapide

5 Schuitemaker Rapide video's

Het gras is gemaaid, geschud en gehakt, tijd om gras te rapen. Maandag 17 juni was de familie Eertink druk in de weer om het gras in te kuilen. Een kleine weergave van de werkzaamheden op het perceel en de kuil, met in de hoofdrol Eertink junior en Harm Renes op de combinatie en vaders op de kuil. Moeders: bedankt voor de koffie.

The grass has been mowed, shaken and chopped, time to collect grass. Monday, June 17, the Eertink family was busy digging in the grass. A small representation of the work on the plot and the pit, with Eertink junior and Harm Renes in the lead role on the combination and fathers on the pit. Mom: thanks for the coffee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gras , schuitemaker , fendt , inkuilen , oprapen en kuil geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
264
TREFWOORDEN