Starten

Loonwerker in beeld: Landbouwwerken Defour (Ardooie)

SLECHT TEKEN WANNEER DE ZAAIMACHINES NAT THUISKOMEN
Enkele weken later dan gepland, is Defour toch kunnen starten met de zaaiwerkzaamheden. Het is ...

0 reacties


Hoe borstbeenproblemen voorkomen bij legkippen?

Borstbeenproblemen komen in nieuwe huisvestingsvormen voor legkippen vaker voor. Omdat de kennis over de problematiek voorlopig nog beperkt is, organiseerde het Proefbedrijf Pluimveehouderij een internationale opleiding met ruim vijftig deelnemers uit 11 landen. Binnenkort wil het Proefcentrum ook met onderzoek starten om de preventie van de borstbeenproblemen te verbeteren.

0 reacties


Start leernetwerken klimaatneutraal en circulair inkopen

Wilt u meer leren over klimaatneutraal en circulair inkopen op specifieke onderwerpen of ervaringen delen met andere overheden? Meld u dan aan voor de leernetwerken die starten op 2 en 3 juli 2018 in de Jaarbeurs Meetup te Utrecht.U kunt zich aanmelden voor de volgende leernetwerken: Kantoorinrichting, Bedrijfskleding, ICT, Bouw & GWW, Energie, Mobiliteit, Samenwerking Markt & Overheid en Interne organisatie. Voor de expertbijeenkomsten Effectmonitoring MVI en CO2 schaduwprijzen is beperkt ruimte voor deelname.

0 reacties


Eerste vroege aardappelveiling op 12 juni

De vroege aardappelveilingen op Tholen, Alvantho, starten dinsdag 12 juni met veilen.

0 reacties


Duurzame opbrengst

Een vleesconcept is pas duurzaam wanneer ook de opbrengstprijs vooraf verzekerd is. Teveel concepten starten zonder dat afzet is geregeld. Kom je na een dure opstartperiode bij de afnemer bedelen om een toeslag, dan ben je in feite al te laat.

0 reacties


Schouten laat opties voor Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector opnieuw beoordelen

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) zal een verkenner opdracht geven om de verschillende opties voor een Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector (KDS) nogmaals te beoordelen. De minister verwacht dat een verkenner na de zomer zal starten en eind dit jaar verslag kan doen. Schouten schrijft dat in een brief aan de Tweede Kamer.

0 reacties


Officiële opening nieuwe Hamletz-stal op 18 juli

De bouw van de nieuwe Beter Leven 2 sterren vleesvarkensstal bij de familie Ten Have-Mellema in Beerta is bijna afgerond. Nu al zijn er plannen om na de bouwvak de bouw van een twee sterren biggenstal op te starten. Twee oude stallen gaan het veld ruimen.

0 reacties


Same taurus Tractor start af en toe niet

Ik heb een same taurus 4wd die gestart moet worden in zijn vrij. Af en toe stottert hij met starten of start helemaal niet. Hij maakt dan geen contact denk ik wat ik hoor de startmotor dan ook niet klikken. Dan rommel ik wat met de versnellings poken en vaak start hij dan (soms ook niet).
Zou dit de startonderbreker kunnen zijn .
Waar zit dat ding en zou ik hem uit kunnen schakelen.
Ik heb al een keer een extra aarde kabel op de startmotor gehad maar dat maakte niet uit.

Met vr gr Frank

4 reacties


Slim aan de slag als internationaal ondernemer

Heeft u plannen om te starten met internationaal ondernemen? Zorg dan dat u de bijeenkomst Slim aan de slag als internationaal ondernemer niet mist.Ontdek uw mogelijkheden en ga direct aan de slag. Stel uw eigen programma samen, volg korte kennissessies en deel uw ervaringen met andere starters. Aan het eind van de avond weet u wat u kunt doen om goed voorbereid van start te gaan.

0 reacties


Team FloraHolland doet voor twintigste keer mee met Roparun

Er is geen team wat al zo vaak mee heeft gedaan met de Roparun als Team Royal FloraHolland. Dit weekend starten meer dan driehonderd teams aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Voor Team Royal FloraHolland is dit de twintigste keer! Vrijdag aanstaande vertrekt het team naar Parijs om voor de twintigste keer zoveel mogelijk geld op te halen voor de begeleiding van kankerpatiënten in de laatste fase van hun leven.

0 reacties


Boeren in de Amstel starten eigen zuivelfabriek

Zuivelcoöperatie ‘Amstelgoed Natuurzuivel’ begint een eigen fabriek. Die komt in een bestaand bedrijfspand in Ouderkerk aan de Amstel – op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam – en er wordt straks melk, yoghurt en kwark geproduceerd.

4 reacties


Land gezocht voor startende bollentelers

Hoewel het in deze tijd niet eenvoudig is, vooral vanwege de stevige investeringen die het vraagt, zijn er nog altijd ondernemers die besluiten een bollenbedrijf te starten.

0 reacties


Tien maal Renault T-series voor Melle TransportOriginele beschrijving

Bij Melle Transport BV in Bergschenhoek werd onlangs de tiende Renault Trucks T-Drive trekker afgeleverd. Het bedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers over de weg, begon bij de oprichting in 2016 met twee Renault Trucks T-Drive trekkers en groeide sindsdien met vier trucks per jaar. De prijs-kwaliteitverhouding en de full operational leaseconstructie van het T-Drive concept bieden volgens directeur-eigenaar Michiel Prins veel voordelen voor een beginnende transportonderneming. “Renault Trucks biedt met de T-Drive een volwaardige transportoplossing om snel op te kunnen starten, zonder direct langlopende financiële verplichtingen aan te gaan”, aldus Michiel Prins. “De meerwaarde zit in het

0 reacties


'Fipronilmest mengen op centrale plek start binnenkort'

Het mengen van met fipronil besmette pluimveemest met schone pluimveemest op een centrale plek bij een mestverwerker in Nederland kan binnenkort starten. „Als het meezit kunnen we eind van de week starten”, zegt Jan Workamp van het Meldpunt Fipronil.

0 reacties


Schouten: Toch pilot Kringloopwijzer

Er komt dit jaar toch een, beperkte, pilot voor de Kringloopwijzer. Deze pilot zal zo snel mogelijk in 2018 starten.

De inzet is dat aan deze pilot en de pilot met bedrijfsspecifieke fosfaatbemesting op basis van KringloopWijzer (BEP) gezamenlijk maximaal 700 ondernemers kunnen deelnemen. Dit wordt ook onderdeel van het zesde actieprogramma Nitraatrichtlijn.

5 reacties


Rozenprofessionals starten promotie tuinrozen

De promotie van tuinrozen gaat van start. 21 ondernemers hebben zich aangemeld om de schouders onder het promotieplan te gaan zetten. Hiermee is de minimumgrens van 20 deelnemers gepasseerd. Doel van de promotie is rozen in tuinen en openbaar groen in binnen- en buitenland goed op de kaart te zetten.

0 reacties


Bouwen aan de toekomst van Nederland op StartupDelta summit

Meewerken aan de toekomst van Nederland, samen met alle bouwers, shakers en movers van het Nederlandse start-up ecosysteem? Kom dan naar de StartupDelta Summit.Een toekomst waarin we gezamenlijk bouwen aan de infrastructuur zodat ondernemers in Nederland sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren.

0 reacties


Samenwerking met POV stap verder

De drie regionale LTO-organisaties en LTO Nederland willen starten met de samenwerking met de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Dat heeft LTO Nederland donderdag bekendgemaakt.

0 reacties


Voorjaarswerk opnieuw ver weg

Door alle regenbuien, hagel en onweer lijkt het voorjaar verder verwijderd dan ooit. In veel (klei)gebieden is het alweer 2 weken terug dat er gezaaid kon worden. Het is afwachten wanneer de zaaimachines weer kunnen starten.

0 reacties


LTO-organisaties lanceren LTO Verzekeringen

LTO Noord, ZLTO en LLTB zijn gezamenlijk de activiteit LTO Verzekeringen gestart. Boeren en tuinders kunnen bij LTO Verzekeringen terecht voor al hun verzekeringsvraagstukken. De LTO-organisaties starten het initiatief om de verzekerbaarheid van de sector op langere termijn te kunnen waarborgen.LTO.....

0 reacties

Starten video's