Iemand een idee hoe dit werkt? Is van de sturing van de tank je kan er druk op pompen door de kraan rechts om te zetten.

Onderdelen Hydrauliek

1.275 foto's van @deutz dx 470

deutz dx 470
Iemand een idee hoe dit werkt? Is van de sturing van de tank je kan er druk op pompen door de kraan rechts om te zetten.

Reacties

deutz dx 470
Als iemand weet hoe sturing af te stellen is mag ook altijd meedelen 😜
deutzisthebest
Ik vermoed dat je de kogelkraan rechts open moet zetten en dan de 2 knoppen op het ventielenblok ook open. Dan een stuk rechtdoor rijden om de stuuras uit te lijnen en vervolgens met de pomp het systeem weer op druk zetten en alle kranen en knoppen weer dicht te zetten.
deutz dx 470
@deutzisthebest dat van alles dicht zetten klopt niet want de bevestiging van de sturing aan de trekker is juist kapot getrokken en het oog van de stuurcilinder ook 😉
deutzisthebest
@deutz dx 470
Ow oke, ik ging ervan uit dat dit hetzelfde was als bij de joskin waar ik mee werk. Op die kieper is de knop voorop het blok de afsluiter naar de pomp. En degene bovenop sluit het circuit tussen links en rechts af.
Bij vgm en joskin op het werk is het zo: alles open zetten en drukloos maken. Uitlijnen, druk erop zetten en dan de kranen weer dicht.

Denk toch dat je iets in die richting moet gaan zoeken/werken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Hydrauliek ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!