wat laat maar niet vergeten :p , kerstrun Werchter 2016. Geplaatst door stijntje1 op 02-01-2017 om 18:28:40, met 5 reacties.

Fiat 100-90

Wat laat maar niet vergeten 😛 , kerstrun Werchter 2016

Reacties

erik9831
Voor jou net hetzelfde gewenst !!! Hopelijk volgend jaar opnieuw zo een mooie trekker in de parade 😉
stijntje1
@erik9831 nee, volgend jaar rij ik niet meer mee!!! 😞 steekt veel te veel werk in voor de prijs die we in Werchter hadden!!!
erik9831
@stijntje1 sommige dat ik las of hoorde, ongeveer een 5 maanden dat ze er zelf mee bezig zijn. Is natuurlijk wel wat moeilijker als het een echte werktrekker is, dan een verzamelobject.

Wat zijn dan zoal de prijzen ? Helemaal geen idee van eigenlijk. Dacht da het meer prijzen waren in natura, stuk hesp of een kilo appelen ofzo 😄
stijntje1
@erik9831 we hebben 6 maanden werk in het versieren , vastleggen van lichtjes op de spatborden voor en achter, hut ineenbouwen uit bouwafval , kerstman zelf ineengestoken etc etc.... en dan zie je plots mensen voor je eindigen die maar 1 lichtkrans hebben hangen!! en ga je naar huis met 1 selder 1 prei en 1 batterij zaklampje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 100-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!