Foto van een Holder P 60. Foto is geplaatst door holderb51 op 03-05-2017 om 18:57:22, met 15 reacties.

Holder P 60

807 foto's van @holderb51

holderb51
Foto van een Holder P 60

Reacties

+1
a3vandiejen
Ook leuk met kappie en dubbel lucht.
holderb51
@a3vandiejen Hoe is het met jouw kappie op de Same? Ik dacht, als jij een kappie hebt, wil ik er ook één.
+1
a3vandiejen
@holderb51 hahaha, is toch wel lekker als je de winter maanden ook wat kan toeren....
a3vandiejen
Aanstaande zaterdag hoop ik de panelen en deuren op de trekker te zetten

(klik om te vergroten)

Dit is gestraald en gecoat. Nog wel een beetje vet van de vaseline voor het ramen in zetten.
holderb51
@a3vandiejen Mooi man. Het schiet al lekker op!
+1
a3vandiejen
@holderb51 Dank je wel, leuk klusje voor zaterdag.
erik9831
@a3vandiejen niks gebroken ?
+1
a3vandiejen
@erik9831 Toen ik de ramen uit de panelen ging halen een maand of twee geleden is de grote voorruit gebroken. Daar heb ik een nieuwe voor besteld. Was met erin zetten wel even spannend maar niets gebroken gelukkig.
+4
AG35
@holderb51

Mooi eentje met cabine en kacheltje!
Nu weet ik ook, wie me heeft overboden bij de veiling 😂
+2
erik9831
@AG35 beter met elkaar afspreken, kan je nog iets uitsparen misschien 😄
holderb51
@AG35 Ja, ik was het... Als je nog één keer geboden had, was je koopman geweest. Ben een tientje onder m'n max bedrag gebleven. Het was kopen zonder kijken, en dan loop je natuurlijk wel een bepaald risico. Er was een mooi rapportje bij de trekker, waarin stond dat alle functies het doen. Nu blijkt hij niet in de hoge gearing te willen, en is de oliedruksensor afgebroken. Dus waarom zo'n rapport? Als je nog een passende sensor weet... In het onderdelenboek staat M10 x 1,5 beschreven, maar in het blok zit M8 draad.

Ik heb hem aangeschaft om het motorblok over te zetten in m'n ag35, die al jaren zonder staat. Dus het schakel probleem is voor mij niet zo erg. Er blijven dan wel veel onderdelen over, waaronder de cabine en de kachel. Dus als je interesse hebt... Aan de ander kant heb ik nog wel wat hulp nodig bij het overbouwen van de motor. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen?
AG35
@holderb51

Ik had ook alleen interesse, voor de motor..... Maar had er nog niet direct, een bestemming voor.
Dus wat mij betreft is ie goed terecht gekomen. Probleem is inderdaad de rest van de tractor, het is niet de eerste p 60, waar alleen de motor nog van wordt gebruikt......
Heb nu 2 Holders omgebouwd van 2 naar 4 takt, dus daar kan ik wel wat advies in geven.
1e, je moet een heel klein verlengstukje, op je priceas plaatsen met loctite, en als 2e een ander inlaatspruitstuk, waren er ooit origineel, of je hydrauliek tank verbouwen.
Oliedruksensor, moet ik even nakijken.
AG35
@holderb51

Oja, als 3e de radiateursteun naar verplaatsen, en veranderen, je gaat van 3 naar 2 cilinder, en de radiateur is iets groter.
holderb51
@AG35 Dank voor je respons alvast! Er komen vast nog wel meer vragen voor je... De AG35 is al eens verbouwd, toen ik hem kreeg zat er een Mercedes 180 viercilinder met vorstschade voor. Dus wat er origineel is en wat niet, weet ik ook niet. Ik heb hem nog elders staan en moet hem nog naar huis halen, dan alles maar eens rustig bekijken...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder P 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!