Foto van een Fendt 820 er even voor omdat andere bezig waren. Op rolentie voermengen ;-). Geplaatst door fendt716,311driver op 19-05-2017 om 22:54:57, met 8 reacties.

Fendt 820

Foto van een Fendt 820 er even voor omdat andere bezig waren. Op rolentie voermengen 😉

Reacties

+1
YaMaGa
Ik zie dat jullie van die legoblokken gebruiken als silomuren, bevalt dit wat? En wanwaar komt het dat jullie zo werken?
@YaMaGa Ja dit bevalt ons eigenlijk heel goed, vooral omdat ze kunnen verplaatst worden, je er bovenop kan lopen, er zandzakjes op kan leggen voor de kuil wordt gemaakt en vanonder kan het water ook nog weg door kleine open ruimtes onder aan de blok. Er zou vooraan nog eens een trap moeten komen en misschien een derde steen erbovenop. Ook omdat we aan beide kanten van deze muur een maiskuil hebben zitten is dit heel handig om over te lopen en de plastiek over te trekken.
YaMaGa
Hebben jullie geen problemen da deze blokken wegschuiven bv??
Zijn deze blokken ook zuurbestendig?
Welke maat hebben die van jullie is dat 60x60x180 of 80x80?
@YaMaGa 2 hoog zo gelijk ze nu staan zullen ze niet snel verschuiven denk ik ,hoger hebben we ook nog geen ervaring mee en we rijden ook maar gewoon de kuil vast met een trekker van 100 pk en geen heel zware shovel. Zuur valt ook wel mee de betonnen vloer van de sleufsilo die bijt veel harder uit en moeten we eigenlijk om de 2 jaar carbolienen om het niet te zeer te laten uitvreten.
@YaMaGa Deze blokken zijn 160 x 80 x 80 en we hebben ook nog andere blokken staan van 150 x 75 x 40 die staan 4 hoog
case1155farmer
Heb je niet dat er nu zuurstof tussen de blokken bij de kuil komt of gebruiken jullie kantzijl tot aan de grond?
+1
@case1155farmer Nee niet echt, we leggen gewoon aan beide kanten een kantplastiek die op 20 cm na van de grond komt over de muur zodat als de kuil vol is we gewoon de kanten er maar op moeten trekken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!