Foto van een New Holland Clayson. Foto genomen in 1981. Foto is geplaatst door mklok op 20-05-2017 om 18:01:08, met 7 reacties.

New Holland Clayson

1.089 foto's van @mklok

mklok
Foto van een New Holland Clayson. Foto genomen in 1981

Reacties

+1
wim-same
Prachtig, Nostalgie
mklok
@wim-same Dit is bij mijn ouders voor het huis. Ben daar ook opgegroeid. Ben vanmiddag even de foto albums aan het uitpluizen geweest. Komt nog meer .
wim-same
@mklok Stofhappen en branderige ogen, vooral met gerst, maar het was een hele mooie tijd.
+2
mklok
@wim-same Daar hoor ik mijn pa ook over. Die heeft jaren lang op een M103 clayson gereden. Die zag als hij sliep nog de wieken draaien.
wim-same
@mklok Dat kan ook van vermoeidheid geweest zijn hoor, Ik hoorde 's nachts ook de trekker met de pers wel eens. maakte je vaak ook hele lange dagen, 's morgens grasbalen, 's middags en begin van de avond stro, en als de avond in het stro vier weer grasbalen persen. 's nachts eens een keer thuis komen, en de volgende dag weer.
mklok
@wim-same Dat denk ik ook , zijn altijd drukke tijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Clayson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!