Foto van een Deutz Meerdere aan het bietenrooien.Tussen rooier een D7206A en voor achterste kipper D6806 en de voorste een D7206

Deutz Meerdere

bob de bouwer
Foto van een Deutz Meerdere aan het bietenrooien.
Tussen rooier een D7206A en voor achterste kipper D6806 en de voorste een D7206

Reacties

deutzdxfan.
Het blad oogsten Zouden ze tegenwoordig ook nog moeten doen alleen ben je dan vooral water aan het rijden
+4
Loeideutz
@deutzdxfan. Vroeger oogsten ze de bietenkop met blad omdat er nog een stukje kop aan zat. Tegenwoordig wordt er zo secuur gekopt dat er niks meer aan zit. De kop zorgde voor de energie in het spul, niet het blad. Alleen het blad oogsten is niet interessant. Te veel werk voor te weinig voedingswaarde.
a3vandiejen
Prachtige foto.
+1
bob de bouwer
@a3vandiejen Dank je wel, ik heb foto niet zelf gemaakt. Gekregen van een kennis
HarroldMager
Wel een echte d7206?😉
Loeideutz
@HarroldMager Ik denk een van de latere types.
bob de bouwer
@Loeideutz wat bedoel je met "later types"
+1
Loeideutz
@bob de bouwer De 06-serie is iets van 13 jaar gebouwd. Door de jaren heen veranderde er hier en daar wel wat kleine dingetjes. Vandaar mijn opmerking dat dit waarschijnlijk een 7206 van een van de laatste bouwjaren is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!