In Gute Zeiten!Ja in goede tijden, of hopelijk nu nog steeds? Op het loonbedrijf van Walter Heiler lopen of liepen in goede tijden 7 Schlüters! Dit is er eentje van, een Super Trac 1900TVL-LS. Op bre

Schlüter Super Trac 1900TVL

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
In Gute Zeiten!

Ja in goede tijden, of hopelijk nu nog steeds? Op het loonbedrijf van Walter Heiler lopen of liepen in goede tijden 7 Schlüters! Dit is er eentje van, een Super Trac 1900TVL-LS. Op brede banden, en dit was niet de enige Schlüter daar die op zulke sloffen rond reed, herinnert aan een Super 1900TVL-LS Special die ik op een treffen in Hessen, ook al in goede tijden want de club bestaat niet meer..., aan het werk zag met de cultivator.

Ze mogen in tijden als de dag van vandaag, waar multifunctionele joysticks, geveerde voorassen en en geklimatiseerde cabines ondertussen tot de standaard luxe behoren, zich toch nog eens meten met de rest.

Een collega liefhebber nam deze foto in 2004, op het treffen in Rochenfeld, waar trouwens voor de laatste keer ook nog echt splinternieuwe Schlüter(s)te zien waren.

Foto: W.B.

Reacties

+2
mklok
Mooi verhaal erbij.👍
+1
SchluterMarco
Met op de achtergrond de 5000
+1
schluterman
Mooie foto's Simon
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super Trac 1900TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!