2de snee op 14 juni binnen harken, in 30 uur onder het plastic. Met harken nog nog allemaal groene dotten en onderop nat gewas, met laden niks meer van gezien.

Krone hark

635 foto's van @-NEW-HOLLAND-

2de snee op 14 juni binnen harken, in 30 uur onder het plastic. Met harken nog nog allemaal groene dotten en onderop nat gewas, met laden niks meer van gezien.

Reacties

newholland-
De helft staat nog vast.
+1
-NEW-HOLLAND-
@newholland- Dat is voor een snellere hergroei, dan kunnen we ons ruwvoerovershot nog verder vergroten 😅

Sommige banen waren zo zwaar dat het er niet netjes of ging, eigenlijk had de kneuzer wat losser gemoeten, dan had het gewas wat makkelijkker door de maaier gekunt. Maargoed ik was er niet bij en ik zie het probleem ook niet zo zeer
newholland-
@-NEW-HOLLAND- is ook geen probleem maar staat wel netjes glad gemaaid weiland dus wat langzamer rijden.
rommert14
Hoe breed leg je die wiersen?
-NEW-HOLLAND-
@rommert14 9 meter ongeveer op deze foto, 14 werd even te gek voor de ladewagen.
rommert14
@-NEW-HOLLAND- aha, 14 meter red je wel dus, ideaal zo'n ding. Een 4 elements is volgens mij veel duurder.
Jasperfendt
Quote Reactie van @rommert14:
Een 4 elements is volgens mij veel duurder.
Reageer @rommert14


Natuurlijk is dat duurder, het harkt alleen ook 4 keer zo mooi en snel.
+1
dirkao
Ik had een droom om een dubbele zij-afleghark te kunnen kopen. na een paar keer met een gehuurde 4 rotor hark gewerkt te hebben, ( en de wiersen hiervan met mijn kemper hakslaar opgeraapt te hebben) weten we het zeker: we gaan een 4-rotor hark kopen. en als bruin het niet trekken kan, dan moet het maar een jaartje langer duren. nog effe dit ; treintjes harken lijken wel leuk, maar op hellend terrein willen die dinge nog weleens omvallen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!