Foto van een Energic Folder. Nieuwe in de collectie.. Foto is geplaatst door erik9831 op 27-09-2017 om 17:23:18, met 5 reacties.

Energic Folder

1.382 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een Energic Folder. Nieuwe in de collectie.

Reacties

Towaberg
Daar zou ik nu ook eens een folder ban moeten vinden om in te breken in jouw persoonlijke top6😂
+1
erik9831
@Towaberg heb er vrijdag weer 9 gekocht die ik nog niet had. Over de hele week gezien een 20-verschillende items. Zat 1 lot bij met 6 verschillende items. Is ook uitzonderlijk hoor, daarvoor was het al een 2-3 maanden geleden.
Towaberg
@erik9831 ik ben gelukkig in uw plaats Erik! Ik heb op marktplaats een boekje van Landini willen kopen, de vraagprijs geboden, maar blijkbaar zijn ze bang om het op te sturen, want er komt geen reactie op mijn mailtjes!
+1
erik9831
@Towaberg dat probleem heb je dan niet met ebay vind ik. Wanneer ik op een andere website zit waar je niet rechtstreeks kan betalen, dan heb ik ook dat probleem.

Heb het ook eens met een reclamebord van energic gehad, ik bood ook het bedrag, maar hij wou zijn rekening niet geven. Heb hem mijn telefoonnummer gegeven, Facebook link, mijn adres, volledige naam en nog wou hij het niet geloven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Energic Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!