Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 105 mooi.vraggie van 36 ronde👌👌. Foto is geplaatst door sjonnies op 11-11-2017 om 20:58:43, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 105

sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 105 mooi.vraggie van 36 ronde👌👌

Reacties

dx11
Dat zijn nog geen 36 vierkante freeman pakken 😜
sjonnies
@dx11 wat zijn daar de afmeting van? ik heb een x 43 balen dr op gehad van 1.80x1.20x90 dan hoor je die 100 pk wel brullen😂
dx11
@sjonnies 100 bij 120 bij 180
huub
Is die wagen gestuurd?
+2
ken-adams
@huub Anders is er wel iets ferm mis 😄
sjonnies
@huub ja is gestuurd idiaal. alleen tis ff opletten net uitdraaien dat je het hekwerk niet meeneemt omdat de wagen ook zwenkt aan de achterkant
Ritchie
Is het aan te raden zo'n wagen met gestuurde as? Valt hier wel mee achteruit te rijden? Dit is een oude oplegger zo te zien, hoe zit jouw vering? Is dat bladvering?
sjonnies
@Ritchie ja idiaal ik wil niet anders deze wagen is 10.80.m en ook eens een 7.50 meter er bij maar er is 1 perceel waar ik met deze er in komt en niet met die van 7.50m er zitteb luchtballen onder maar die doen het niet en is opgevuld door een koker. er zit niks geeb veering en stuitert met lege wagen wel wat. achteruit rijde. is goed te doen alleen reageert heel.direct en dat is ff wennen. verder wil ik nog een x brede banden onder leggeb alleen ze zijn zo prijzig. ik zou zo weer overnieuw gedaab hebben om voor zon wagen te kiezen alleeb wel met veering.
Ritchie
@sjonnies

Oké, mooi om te horen. Zag er eentje te koop staan, een mooie nog, voor 750. Daar moet dan nog wel een dolly bij en moet ie hydro geremd worden, maar het lijkt me wel wat zo'n gestuurde. Hoe zit die stuurinrichting precies in mekaar dan? Die reageert via de dolly of?

Ja die ouwe opleggers zijn dikwijls allemaal luchtgeveerd, en daar kun je met een trekker met alleen hydro remmen niet veel mee beginnen natuurlijk. Loop je altijd met een compressor ofzo te hannesen. Vering geef ik niet zo veel om, mijn trekker loopt maar goed 30 dus jagen is er niet bij met zo'n ding.
sjonnies
@Ritchie stuur via de dolly via staalkalbels. heeft een bepaalde stuuruitslag de achteras. de wagen kost niet zo veel de dolly maakt het meestal duurder

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 105 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!