Foto van een Case International 695xl.. Foto is geplaatst door Mdbm op 19-02-2018 om 12:38:52, met 8 reacties.

Case International 695

69 foto's van @Mdbm

Mdbm
Foto van een Case International 695xl.

Reacties

schluterman
Mooie peecon
YaMaGa
Wat voorn haakarm is dit en bevalt hij jou wat? En is je trekker daar niet wat te licht voor?
schluterman
@YaMaGa mijn schlüter super 850v is ook maar 85 pk gaat makkelijk wel een 6 cilinder
Mdbm
@schluterman Met een 6-cilinder zal het inderdaad iets gemakkelijker gaan, maar ik red het met mijn 4-cilinder ook wel. Ik heb meestal minder dan 10 ton mee.
Mdbm
Het is een peecon compact 13000. Het mtm is 16 ton. Ik heb de optie met elektroventielen en dat vind ik wel noodzakelijk.
De trekker is maar 73pk, maar 14 ton trekken lukt goed. Zolang ik maar niet te veel bruggen tegen kom.
YaMaGa
Ik heb een fendt 309 lsa 4 cil enik zou graag zo iets hebben 10 ton lijkt me ruim voldoende,voor mij .. een contqinerhaaknlijkt mij praktisch..
+1
Mdbm
@YaMaGa Deze haak was de kleinste die peecon kon leveren, dus vandaar. Bij lichtere systemen vond ik de maximale bakafmetingen te klein. Bigab heeft wel lichtere systemen met grote bakken dacht ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 695 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!