Foto van op de dorset steamfair 2014.ik was er en wil nog wel eens terug.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 27-07-2018 om 13:58:43, met 7 reacties.

Oldtimers Stoomtractor

2.489 foto's van @stijn-de-bock

stijn-de-bock
Foto van op de dorset steamfair 2014.ik was er en wil nog wel eens terug.

Reacties

+2
Kramer U800
Als je nog eens terug wil moet je dit jaar! Dit jaar is het jubileum (50 jaar) en de slogan is 500 at 50 dus 500 stoommachines bij 50 jaar jubileum. Het word dus nog grootser dan groots! 😃😃
+2
oldtimergek
22 aug a.s vertrek ik weer naar de Great Dorset steam fair voor 5 dagen. Inderdaad proberen ze een 500 stoomtrekkers en show mans bij elkaar te krijgen . Maar vergeet ook de oude engelse vrachtwagens en de enorme hoeveelheid oldtimer tractoren niet.
+1
Kramer U800
@oldtimergek Klopt inderdaad! Wij gaan ook en wij gaan van dinsdag tot maandag. Wij zijn 2 jaar terug daar ook geweest maar het is onwerkelijk wat je daar ziet je kan het niet beschrijven... De zaterdagavond is het mooist met alle Showmansengines op een rij. Vrienden van ons gaan er ook naar toe met stoomtractors.
+2
oldtimergek
@Kramer U800 2 jaar terug was ik er ook , ik ga nu voor de 3e x. Mijn reis genoten gaat 1 voor de 19e x en 15e x. Het werkt verslavend dat Dorset.
+1
Fendt926Driver
@oldtimergek is het niet heel veel van hetzelfde?
Hier had je tilligte oldtimerdag. Maar bijna ten onder gegaan aan hun eigen succes.
Maar elk jaar voor 80% hetzelfde.
Dit jaar is het niet eens meer georganiseerd....
Meestal ga ik naar oldtimer dagen alleen heen als ik iets zoek wat ik denk dat daar zou kunnen liggen of er iemand loopt die het weet. Anders blijven wij al thuis .
+4
oldtimergek
@Fendt926Driver klopt wat je zegt, maar de steamfair is 320 hectare en het is 1 groot feest van 5 dagen. Maar inderdaad na enige keren geweest te zijn ben ik vorig jaar niet geweest. Dit jaar 50e x dus maar weer een keer. Je begint inderdaad dezelfde dingen tegen komen. Maar blijkbaar heeft deze show toch wat , blijkt uit dat het al 50x ge-organiseerd word. Maar in Engeland is zo giga veel oud spul te zien, zoiets gaat je inderdaad niet in Ned lukken. Je ziet het hier wel meer, veel dagen waar steeds hetzelfde is. Ik ga steeds verder weg of naar het buitenland om toch weer eens wat anders te zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oldtimers Stoomtractor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!