Iets na half 11 op 23 september 2018 gaat het startsignaal van onze Retro Oogstdag. Nederland, Duitsland en Frankrijk hebben verschillende hakseldagen, in België is er echter maar één die zich voll

Hesston Field Queen 7655

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Iets na half 11 op 23 september 2018 gaat het startsignaal van onze Retro Oogstdag.
Nederland, Duitsland en Frankrijk hebben verschillende hakseldagen, in België is er echter maar één die zich volledig toelegt op het hakselen met oude machines.
Onze eerste hakseldag in 2016, was meteen een schot in de roos. Met 11 hakselaars en bijpassende karren was het een historische editie.
Heel veel bezoekers kwamen ons toen bezoeken en dat was meteen een signaal voor ons om verder te doen twee jaar later.
Dit jaar zagen we ons evenement echter wat groter, niet alleen maïs gingen we hakselen, maar ook dorsen en zelfs voederbieten rooien! Wat ons betreft ongezien op één evenement.
Zodoende dat we aan 57 deelnemers zaten waarvan er uiteindelijk 54 op het toneel verschenen!
Helaas vielen de weersomstandigheden extreem tegen, we kregen doorheen de dag maar liefst 30l water te slikken, maar dat weerhield de 900 bezoekers niet tegen om ons evenement te bezoeken.
Hoewel de weersomstandigheden enorm tegen vielen, is het voor ons, vooral door onze enthousiaste deelnemers en medewerkers, een stimulans om binnen twee jaar terug een evenement op poten te zetten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!