De Hatz heeft gisteren weer een aantal uurtjes gedraaid sinds het motorblok vernieuwd is. Voor de kar gehad met snoeien en ook met de maaibalk onder de heining gemaaid.Eerste indruk is goed, hij start

Hatz TL 17

hooidonk
De Hatz heeft gisteren weer een aantal uurtjes gedraaid sinds het motorblok vernieuwd is. Voor de kar gehad met snoeien en ook met de maaibalk onder de heining gemaaid.
Eerste indruk is goed, hij start mooi vlot en loopt prima. Alleen zelfs na een paar uur lopen, blijft hij nog (blauw) roken als de stoomboot van Sinterklaas. Dacht eerst dat het kwam door de olie waarmee hij in elkaar gezet is, maar het lijkt nog niet minder te worden.

Reacties

+1
wim-same
Dat kan best vrij lang duren hoor. Flink belasten, dan is het het eerste over, en komt hij ook op zijn vermogen.
+1
hooidonk
@wim-same ja, eigenlijk moest tie eens een poosje voor de cultivator.

Helaas is het land hier in de buurt allemaal al zo'n beetje winterklaar, dus maar iets anders verzinnen.
wim-same
@hooidonk zelfs een tijdje volgas over de weg knappen ze al van op. vaak beginnen ze met blauwe rook, en van lieverlee word het roken minder. Ik heb het ook wel gehad dat het in het begin één vonkenregen was. zo vervuild was zo'n motor. Al branden deze motoren nooit schoon, dan zitten uiteindelijk je zuigerveren vast, en als hij dan een keer warm word loopt het motortje vast.
+1
a3vandiejen
Mooi zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 17 en hebben de trefwoorden poseren en maaien geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!