Foto van een MB Trac 900 turbo tarwe aan het zaaien. Foto is geplaatst door Uni-Trac op 18-11-2018 om 20:02:31, met 10 reacties.

MB Trac 900

Uni-Trac
Foto van een MB Trac 900 turbo tarwe aan het zaaien

Reacties

+1
olro 61
Mooie foto!
Uni-Trac
@olro 61 dank je wel!
+2
olro 61
@Uni-Trac Van mooie MB Tracs die in het veld aan het werk zijn, kan ik altijd genieten!
+2
Uni-Trac
@olro 61 Ik kan er van genieten om met de MB-trac aan het werk te zijn! (maar ook van andere MB's aan het werk te zien!)
olro 61
Zaai je nu niet meer met de Unimog?
Uni-Trac
@olro 61 Dit jaar alleen met MB-trac gezaaid, de Unimog kan de zaaicombinatie goed aan, maar de MB is toch een stuk overzichtelijker en je ziet de voorwielen, bij unimog gaat het vooral op gevoel en in de spiegel kijken.
+1
olro 61
@Uni-Trac Dat is een ding wat zeker is, daartegen zo'n zaaicombinatie met een Unimog leveren dan wel weer mooie foto's of films op, want zoiets is echt zeldzaam! Ik heb een paar jaar geleden eens een film daarvan gezien die bij jouw dan gemaakt moet zijn, waar en onder welke titel is die terug te vinden?
Uni-Trac
@olro 61Je ziet inderdaad niet vaak meer een Unimog aan het werk in het veld. jammer! Daar waren ze oorspronkelijk toch voor bedoeld. Een vriend heeft een keer de foto's en het filmpje gemaakt, weet niet of het filmpje ooit op tractorfan heeft gestaan. Zal eens proberen het er op te zetten................
Uni-Trac
@olro 61 Gelukt...............

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!