Nokkenas van de lijnpomp van onze Fendt 824 is volledig ingelopen. Onderin toeren trok hij niet en op hoog toerental liep de motor “stuiterend”. Nu onze motor helemaal uiteen ligt om de lekkage aa

Fendt 824

Gavrie Willemsen
Nokkenas van de lijnpomp van onze Fendt 824 is volledig ingelopen. Onderin toeren trok hij niet en op hoog toerental liep de motor “stuiterend”. Nu onze motor helemaal uiteen ligt om de lekkage aan de distributie te herstellen zullen we dat ook maar ineens laten herstellen bij Terlouw uit Mijnsherenland.

Reacties

Saeghershof
Zag op 2dehands dat je een 3-Asser verkoopt. Trekker teweinig of kar teveel?
Gavrie Willemsen
Heb nieuwe kar besteld bij Dezeure. Eentje mag er dus weg
BjornV
@Gavrie Willemsen en wanneer wordt hij geleverd
Gavrie Willemsen
@BjornV eind volgende zomer. Hij is nog maar pas besteld
Saeghershof
@Gavrie Willemsen das nog een eind wachten.
rommert14
@Gavrie Willemsen vervelend die lange leveringstijden, bij weidemann was de levertijd ook 9 maand dus hebben we voor de industrie tak gekozen die konden op een of andere manier sneller leveren.
Fendt926Driver
@rommert14 en wat is het verschil tussen de veehouderij en de industrietak?
rommert14
@Fendt926Driver de kleur van de shovel beweert de dealer, maar als het geen weidemann kwaliteit is dan valt het hier heeel snel door de mand...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!