De Hesston Field Queen 7655 was de absolute blikvanger en publiekstrekker op onze tweede Retro Oogstdag. Ondanks de slechte weersomstandigheden kwamen vele mensen toch kijken om deze legendarische hak

Hesston Field Queen 7655

MMaarten
De Hesston Field Queen 7655 was de absolute blikvanger en publiekstrekker op onze tweede Retro Oogstdag. Ondanks de slechte weersomstandigheden kwamen vele mensen toch kijken om deze legendarische hakselaar aan het werk te zien.
U ziet het op de foto, tijdens onze Retro Oogstdag, werd niet alleen maïs gehakselt, maar op de achtergrond ziet u ook nog enkele bieten rooiers die de voederbieten rooiden.
Daarnaast werd er ook nog maïs gedorsen en verschillende grondbewerkingen uitgevoerd.
We kwamen aan een totaal van 54 combinaties die hun kunnen toonden op dit uniek evenement in België!

Meer vind u op deoudedoos.be/

Reacties

Saeghershof
Zo'n field Queen heeft hier in de buurt ook gelopen. Veel lawaai maar ging niet echt vooruit.
radium45
@Saeghershof Nee, dit was eigenlijk een kansloze machine. Zaten teveel nadelen aan. Die kleine rotwieltjes die meteen wegzakten als het eens nat was, niet rijdend kunnen lossen ect. Maar, het was en is nog steeds een bijzondere verschijning.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!