Foto van een Ursus c360 . Boer Swawek  heeft nu ook een voer mengwagen (Polen). Foto is geplaatst door basia op 14-08-2019 om 20:14:25, met 10 reacties.

Ursus c360

292 foto's van @basia

basia
Foto van een Ursus c360 . Boer Swawek heeft nu ook een voer mengwagen (Polen)
IF-V4-VD
@basia Usus is mooi spul hier in Polen

Reacties

+1
Fast Eddy
Dapper.
+2
newholland-
Bij boer swawek gaan de veranderingen snel van een ursus naar een Deutz binnen een uur🤣🤣
+1
basia
@newholland-

Boer Slawek heeft 4 trekkers (2 deutz 1 Zetor en een Ursus )
+1
newholland-
@basia oke dan moet boer slawek voor de ursus een set grotere achterbanden kopen zo lijkt het wel een vliegtuig✈️
arjen90
Volgens mij had mijn Pake vroeger een C-330 versie zonder cabine, dat was tevens zijn eerste trekker, mijn vader heeft er uitsluitend negatieve verhalen over, dus dat betreft was het geen succes.
newholland-
@arjen90 wij hebben er 2 gehad eerst een rode heeft het 3 weken gedaan ,van ellende ingeruild voor een nieuwe gele .dat Ging wel beter maar na een aantal jaar door een lullig geintje in elkaar gelopen.een ringetje bij het oliefilter is voor een leiding gaan zitten en smeerde hij niet meer.☹️
arjen90
@newholland- Hoe reed zo'n trekker verder? Mijn pake had hem gekocht in 1973 of zo iets en maar een paar jaar in gebruik gehad. Mijn vader had het er over dat hij zo slecht schakelde en snel warm liep.
+1
newholland-
@arjen90 schakelen was een drama als je het juiste toerental had ging het anders alleen maar gekraak .van warmlopen kan ik me niets herinneren en je zat er prima op .de achter spatborden was ook niets ,veel te groot en te laag en de achterlichten zaten veel te laag en waren veel te groot zodat ze met de (steekschop) kuilsnijder er zo aflagen.Zal is kijken voor een foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus c360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!