Foto van een Gregoire g10 pruimenplukker. Hetzelfde systeem als de Grégoire g60 druivenplukker, de machine rijd over de struik, in dit geval de hele pruimenboom. Wanneer hij er volledig over staat, s

Gregoire g60

1.382 foto's van @erik9831

erik9831
Foto van een Gregoire g10 pruimenplukker. Hetzelfde systeem als de Grégoire g60 druivenplukker, de machine rijd over de struik, in dit geval de hele pruimenboom. Wanneer hij er volledig over staat, sluit de onderkant zich met een plastic doek rond de boom. Tegelijk komt er een arm die de boom vastneemt en laat trillen. Door het trillen komen de rijpe pruimen los van de boom, komen op de plastic doek en worden zo in houten kisten gelegd om later opgehaald te worden. Kan omgebouwd worden om bij olijfbomen te kunnen oogsten. Een veelzijdige machine dus, ontwikkeld door de SDF groep.

Reacties

+1
XC 70
Niet op video gezet ?
+2
erik9831
@XC 70 neen, helaas niet... Komen er regelmatig voorbij en we zaten nu in aanslag voor foto's te nemen aan de andere kant eigenlijk en toen kwam dit beest als een spin boven de bomen uitgereden.
jehan
Muk hebn
+3
bob de bouwer
Ik wist niet dat het zo ging, bedankt voor de beschrijving
wim-same
@bob de bouwer Ik wist het wel. zo worden meer vruchten geoogst. O.A. olijven. Maar blijft wel mooi.
+1
florisrobben
Inderdaad een mooie machine

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gregoire g60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!