Foto van een Torpedo Folder. Foto is geplaatst door john deere 8360r op 16-11-2019 om 10:59:48, met 6 reacties.

Torpedo Folder

john deere 8360r
Foto van een Torpedo Folder

Reacties

+2
langeslagdiesel
Daar heb ik het al eerder en meer over gehad. Wat een rotzooi was dat.! Het leek op deutz maar kwam kwalitatief gezien niet eens in de beurt van de schaduw.! Weet wel toen wij met het bedrijf toen in die jaren naar de beurs in Liempde gingen met de trein, en uitstapten op het Perón hoorde je al een trekker brullen! Dus iedereen moest DAAR heen!! Het was best nog wel een eind lopen naar het evenement terrein en deze trekker. Het bleek een Torpedo RX 170 te zijn. Mijn God, wat ging dat ding te keer. Een kamera ploeg op het dak van de trekker ( dacht tros actua ) reed rondjes mee met de kilver. Met de klok mee draaiend, dus de zeer hete koellucht bij het publiek recht tegen het lijf blazend. Draaide hij daar zijn rondjes. Dat was toen echt heel indrukwekkend, die hitte en dat geluid. Bijna niemand had in de gaten dat de ford tw35 die er naast de zelfde show gaf maar zo stil als een electro auto en bijna geen rook producerend de helft meer zand meenam in de kilver. Die torpedo is later bij een kennis van me terecht gekomen maar het ding was niet aan het werk te houden. Altijd stuk. Dus hup! Weg, enkeltje buitenland.
+1
olro 61
@langeslagdiesel Dat was dan waarschijnlijk in 1987, ik ben daar toen ook geweest, en het viel mij ook op, veel rook en lawaai, maar weinig koppel naar mijn idee...als het er een beetje opaan kwam, zakte de motor snel in toeren terug...zoiets maakte wel 'indruk' ja...
+2
Albert Peters
Er was hier op t f iemand die veel foto s plaatste van een Torpedo in de veehouderij maar nu al een tijd nie meer
Albert Peters
@Albert Peters er staan meer als 100
Torpedo 4806C van dezelfde trekker door dezelfde geplaatst op tf
Fendt926Driver
@Albert Peters hij was er inderdaad altijd heel trots op.
Zal nu wel een vriendin hebben die alle tijd opslokt....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Torpedo Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!