Foto van een Houle Mesttank, de tanks zijn allemaal weer schoon en staan in de rij geparkeerd. Foto is geplaatst door catfan55 op 30-11-2019 om 14:57:11, met 9 reacties.

Houle Mesttank

1.599 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een Houle Mesttank, de tanks zijn allemaal weer schoon en staan in de rij geparkeerd

Reacties

arjanvw
Deze staan het jaar rond buiten?
catfan55
@arjanvw Ja, net als kiepers, alle opleggers, grondbewerkingsmachines enz. Spul met motoren en geavanceerde electronica staat binnen ‘s winters
jehan
@catfan55 brrr lekker klusje als je ziet dat er sneeuw ligt
+1
catfan55
@jehan het valt opzicht mee. Warm aan kleden en regenpak aan. Het water is warm dus het is heel best te doen tot zo'n -10 graden. De laatste dagen is het kouder geweest dus is er niet buiten gewassen. We krijgen maandag tot woensdag weer een aantal zachte dagen dus dan weer volop buiten wassen om alle Penta's ook schoon te krijgen. Alle trekkers en kleinere machines doen we binnen in de werkplaats. hier hebben we een aparte spoelplaats in. Eigenlijk te klein voor al het grote spul. Hopelijk in de nabije toekomst gaan we een nieuwe in-door spoelplaats bouwen van 10x35 meter om alle machines 's winters binnen kunnen wassen. Zou een welkome aanvulling zijn voor ons.
arjanvw
@catfan55 jammer dat er geen dak boven kan, vooral met sneeuw hebben de machines veel te lijden.
catfan55
@arjanvw valt enorm mee. We hebben hier droge kou. En het hele jaar rond hele lage luchtvochtigheid. Zit praktisch geen roest en aan door het buiten staan.

Toen ik hier voor het eerst kwam had in dezelfde gedachte over alles buiten parkeren maar het valt echt reuze mee
arjanvw
@catfan55 dat scheelt idd wel veel, had daar ook niet zo aan gedacht. Als je dat hier doet ken je je machines na een paar jaar niet meer terug.
+1
catfan55
@arjanvw dat is zeker waar, het klimaat maakt alle verschil.

Onze sneeuw is ook held droge stuif sneeuw. Geen dikke natte vlokken zoals in NL

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Houle Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!