Foto van een Massey Ferguson 1100 pomp vervangen. Foto is geplaatst door FolkertMF op 13-12-2019 om 10:53:20, met 7 reacties.

Massey Ferguson 1100

FolkertMF
Foto van een Massey Ferguson 1100 pomp vervangen

Reacties

+1
valmet6400power
Altijd als ik foto’s zien van de interne onderdelen van een trekker dan vind ik het knap dat ze (zeg) meer dan 10000 uur mee kunnen gaan. Als je op de trekker rijdt denk je poah dit ding gaat nooit stuk en dan zie je de tandwielen in een versnellingsbak en dan denk je, wat een kwaliteit hebben ze vroeger toch geleverd.
+1
FolkertMF
@valmet6400power het zo degelijk gebouwd prachtig om te zien
wim-same
Was de pomp dan de oorzaak ?
+1
FolkertMF
@wim-same voor op de trekker zit een plunjer pomp voor het hydroliek en stuur bekrachtiging die gevoed wordt door de multi power pomp die is volgens mij versleten haal morgen een andere pomp op en weer op bouwen hopelijk is het dan klaar
wim-same
@FolkertMF Dat kan heel goed mogelijk zijn. in dat geval krijg je cavitatie als de toevoer onvoldoende is.
county1124driver
@FolkertMF en de trekker stuurde toen onmundig zwaar? Mijn 1100 heb ik net aan het lopen. Maar sturen wil nog slecht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!