Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Overig. Pasqualie 6.60 ergo, 1:20. Compleet zelfbouw op de banden na. Mijn vader heeft deze trekker ook al weer 25 jaar, het racemonster noem ik m, want hij vlieg

Landbouw miniaturen 1:32 Overig

113 foto's van @chris33

+1
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Overig. Pasqualie 6.60 ergo, 1:20. Compleet zelfbouw op de banden na. Mijn vader heeft deze trekker ook al weer 25 jaar, het racemonster noem ik m, want hij vliegt lekker door. Ik had niet zo veel met deze trekker, hij was de opvolger van de goldoni 1040 die hier ook tussen mijn foto's staan. Maar om het plaatje compleet te maken moest ik m eigenlijk ook nabouwen, met een beetje tegenzin. Maar hij is weer super gelukt.

Reacties

+1
inspecteurfendt
Mooi, mag je trots op zijn!
+1
casejxu
Zat even te bladeren maar je maak echt schitterende dingen!! Bouw je alleen voor je zelf??
+1
chris33
@casejxu Dankje, ja voornamelijk wel. Er gaat zoveel tijd in zitten. Aangezien ik nog een enorme lijst heb om te bouwen en de laatste klus voor iemand financieel niet lekker liep doe ik liever geen opdrachten meer.
casejxu
@chris33 ahaa ja das ook wel begrijpelijk dan ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!