Foto van een John Deere 5125R. Vorige week opgehaald bij de dealer. Mooi volle optielijst wo Autotrac, voorasvering, cabinevering, hydraulische snelwissel op voorlader, CommandArm, stoelverwarming en

John Deere 5125R

197 foto's van @JoramH

JoramH
Foto van een John Deere 5125R. Vorige week opgehaald bij de dealer. Mooi volle optielijst wo Autotrac, voorasvering, cabinevering, hydraulische snelwissel op voorlader, CommandArm, stoelverwarming en een engelse oppikhaak

Reacties

+1
JohnDeere5085
En hoe bevalt hij?
+1
JoramH
@JohnDeere5085 Fijne trekker, kleine draaicircel maar door korte wielbasis ook wat minder stabiel als de oude 6230. Cabine is ook wat minder ruim maar waar wij hem voor gebruiken is dat prima. Alles op de voorladerpook is wel echt een verademing, elektrisch is toch beetje precieser en ook voor en achteruit nu op de voorladerhendel is heel fijn. Erg veel zin in het voorjaar als ik met autotrac kan gaan kunstmeststrooien, zeker in combinatie met de elektrische ventielen.
JohnDeere5085
@JoramH goed om te horen. Dat ie minder stabiel is kan ik me voorstellen, volgens mij is hij net zo groot als onze 5085m, de kleine draaicirkel klinkt bekend. De omkeer op de voorladerhendel lijkt mij ook ideaal ja. wat voor transmissie ligt erin?
JohnDeere5085
@JoramH ook best grote voorlader of lijkt dat zo?
+1
JoramH
@JohnDeere5085 Is een 6 serie voorlader, de 603, maakt dat ie wel wat uitsteekt maar de 5 serie voorlader was niet niet hoog genoeg.
Versnellingsbak is de command8 32 vooruit en 16 achteruit.
Hij gaat bijna net zo kort om als de 5055E, is echt bizar kort. Onze 5095M heeft een veel grotere draaicircel
john deere 7810
@JoramH

mooie aanwinst! ga je plezier van krijgen. en net wat je zegt, die draaicirkel is echt top!
+1
eicher4048driver
Proficiat met de nieuwe aanwinst en veel plezier ermee! Dat zal wel lukken neem ik aan ziet er degelijke goed uitgeruste tractor uit waar je met plezier uren op draait
B - W
Gefeliciteerd 👌 veel plezierige draai uurtjes 🤙👍
caseboy
Mooi trekkertje, veel werkpleizer ermee
ford8630power
Mooie trekker, stuk compacter dan een 6 serie zo te zien. Zitten er ook veel vetnippels op de vooras?
JoramH
@ford8630power ja😔 dat stond niet in de folder. Elke maandag een pompje erin. Maandag is smeerdag voor voorlader en mengwagen.
jmos
@JoramH als je regelmatig doorsmeert is het misschien handig om met vetslangetjes alles in een of twee blokjes bij elkaar te brengen? Scheelt enorm in tijd en ergernis met doorsmeren.

Hebben jullie specifiek voor een oppikhaak gekozen? Zie je vrij weinig namelijk.
john deere 7810
@jmos

opzich zitten ze allemaal wel goed bereikbaar 😉 en oppickhaken zien wij steeds meer, veel boeren willen voeren met 1 trekker, dan is een oppickhaak ideaal.
JoramH
@john deere 7810 Snappen zeker nu we er een week mee werken heel goed waarom het populair is in Engeland. Door het vullen van de mengwagen altijd warme trekker ervoor. Tijdens kwartiertje mengen mooi erf weer schoonmaken.
ford8630power
@JoramH De ''normale'' geveerde vooras van JD veert ook al mooi, maar dit zal nog wel wat fijner zijn. Zou mooi zijn als deze ook zo slijtvast is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!