Foto van een Zetor meerdere. Druk bezig met wachten op mooi weer😛. Geplaatst door zetordrivertimo op 10-03-2020 om 09:45:40, met 8 reacties.

Zetor meerdere

Foto van een Zetor meerdere. Druk bezig met wachten op mooi weer😛

Reacties

+4
erik9831
Een mooi rijtje …
+3
Albert Peters
De Zetors ziijn al mooi nu het weer nog maar dakkomt ook
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+1
BEboer
Zit er een zetor dealer id buurt of gewoon uit liefde voor het merk ? Zien er allemaal zeer verzorgd uit!
+1
zetordrivertimo
@BEboer de dichtstbijzijnde zetor dealer hier zit op 35km hier vandaan , maar gelukkig zijn we die niet zo vaak nodig 😄
hier reden wij eerder altijd ursus en toen heeft mijn vader zijn eerste zetor 6011 gekocht. Sindsdien zijn we een beetje bij het merk blijven hangen haha
Maar als ik onze toch vrij kleine trekkers vergelijk wat ze allemaal doen kwa werk kunnen daar niet veel tegenop. Als het om de kracht en brandstofverbruik gaat
+2
walker1
@zetordrivertimo ja, dat vind ik zeker mooi om te zien, dat je ook met relatief eenvoudig materiaal een akkerbouwbedrijf kan rondzetten. Dat het ook prima kan zonder trekkers van een paar ton per stuk en waar je bijna een ict opleiding voor gevolgd moet hebben.
+2
walker1
Ik denk dat iedereen ondertussen wel op mooi, droog weer zit te wachten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!