De linkerzijde met de grote hydraulische olie tank voor de kraan. Foto is geplaatst door Belarus 600 super op 10-04-2020 om 22:37:54, met 8 reacties.

Belarus Onbekend

De linkerzijde met de grote hydraulische olie tank voor de kraan

Reacties

wim-same
De Hydrauliek tank van mijn Atlas 512 had ik vroeger ook aan de linker zijde gemaakt. dan heb je een veel beter zicht op je werk.
+1
@wim-same een Atlas 512 zou mij beter passen voor de houtverwerking 😀
wim-same
@Belarus 600 super maar ook met een Atlas 512 kan je veel werk hebben hoor. Ik heb mijn Atlas 512 terug gevonden in België, die ik ook weer terug gekocht heb. De trekker deed het zo weer, Maar de Atlas 512 lekte aan alle kanten hydrauliek olie.

(klik om te vergroten)

@wim-same oei dat ziet er ook dramatisch uit, geen onderhoud aan gedaan een paar jaar zo te zien!
+1
wim-same
@Belarus 600 super Deze combinatie is dan ook al meer dan 45 jaar oud. Ik heb destijds zelf de kraan op deze trekker gebouwd. Ik heb er een jaar of 8 mee gewerkt in de verhuur, en daarna is deze combi ingeruild. De eerste jaren heb ik de eigenaren nog kunnen volgen, maar later niet meer. Ik heb hem een par jaar geleden terug gevonden in België, en ook terug gekocht. De trekker had ik dezelfde avond al weer draaiende, Maar de Atlas 512 word nog een ander verhaal. Daar moet veel aan gebeuren.
+2
rommert14
@wim-same maar wel mooi dat je zoiets na zoveel jaar terug gevonden hebt.
+2
wim-same
@rommert14 Ja, dat is inderdaad wel heel leuk. Maar ik heb nog zoveel projecten om op te knappen. Maar ook de Same met de Atlas 512 is een heel mooi project.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Belarus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!