Op deze foto is Maatschap Beulink (Velswijk) × actief met een John Deere 6830 Premium.. Geplaatst door joozt op 11-04-2020 om 14:52:01, met 9 reacties.

John Deere 6830 Premium

2.079 foto's van @joozt

Op deze foto is Maatschap Beulink (Velswijk) × actief met een John Deere 6830 Premium.

Reacties

arjanvw
Speciale banden voor het ploegen?
joozt
@arjanvw klopt!
arjanvw
@joozt Standaard banden zijn te breedt, of heb je hier de hoge nok ploegbanden eronder?
joozt
@arjanvw standaard ligt er 580 op deze trekker dus dat gaat ook wel maar de ploegbanden hebben inderdaad veel hogere nokken. Trekt een stuk beter. standaard banden van de trekker worden ook aardig kaal dus toch maar even omgelegd. We hebben het setje ooit gekocht omdat we in het verleden altijd ploegden met een huurtrekker en die stonden altijd op 650. Was dan altijd een hele zoektocht om er 520 of 580 bij te zoeken dus dan konden onze eigen banden erop.
arjanvw
@joozt duidelijk! Echte ploegbanden zoals wij die hebben leek me ook niet nodig op zandgrond!
+1
joozt
@arjanvw nee klopt, al hebben we ook wel een paar kleipercelen. De meeste stukken zijn hier inderdaad goed te ploegen met normale banden.
Fendt926Driver
@joozt je hebt geen voorverbreders op je 18"? Ploeg.
Maar lijkt me wel bredere banden dan 480 wat je achterop hebt.
Wel mooie kleur achter velgen.....
joozt
@Fendt926Driver nee klopt, geen voorverbreders. Dit is 520 breed uit m’n hoofd. Loopt er mooi doorheen!
Haha ja de JD vertegenwoordiger vroeg al of ie een pot verf moest komen brengen. Ik zei: ‘nee dat hoeft niet, dit is het begin van de nieuwe Fendt...’

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!