Super 2500VL, op een treffen in Kirchlengern. Normaal was er ook dit jaar een treffen, al gooit ook hier Corona roet in het eten...

Schlüter Super 2500 VL

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Super 2500VL, op een treffen in Kirchlengern.

Normaal was er ook dit jaar een treffen, al gooit ook hier Corona roet in het eten...

Reacties

+3
stijn-de-bock
Machtig plaatje, zullen er nog wel evenementen zijn in 2020,ik begin daar sterk aan te twijfelen.
erik9831
@stijn-de-bock keep positive !!! zou zo vreemd zijn toch … gans jaar zonder een treffen 😞 ???
+1
stijn-de-bock
@erik9831 akkoord maar we moeten ook realistisch blijven,tot eind augustus al geen massaevenementen.
+1
erik9831
@stijn-de-bock Werchter, Morgenland, dat zijn massa evenementen. Ze gaan volgende week beslissen wat er nog verder verstaan word onder 'massaevenementen'.

Alleen is het probleem, als je nu iets organiseert, dat er wel een pak meer volk naartoe zal gaan. Omdat andere dingen niet toegelaten zijn. Daar zit wel het moeilijke.
+4
Schluterfan
@stijn-de-bock

Het eerste weekend van september heb ik weer een weekendje Freising op de agenda staan. Dan is er een treffen daar om het 20 jarig bestaan van de club te vieren. Das maar een week na de uiteindelijke grens dat er geen evenementen mogen zijn. Nu maar vingers kruisen dat de club het weldegelijk wil laten doorgaan, en vooral dat de Duitse regering de grens ivm wanneer evenementen mogen doorgaan niet verlegt...
+3
stijn-de-bock
@Schluterfan ik hoop dat het door mag gaan.
+1
olro 61
Een mooie foto als troost...ik denk ook dat er dit jaar geen evenement meer gaat plaatsvinden...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2500 VL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!