Foto van een Fendt 308/90, maisland zaaiklaar maken, 2 ton kalk per hectare inwerken 😅. Foto is geplaatst door Angelo368 op 26-04-2020 om 14:44:46, met 16 reacties.

Fendt 308/90

Angelo368
Foto van een Fendt 308/90, maisland zaaiklaar maken, 2 ton kalk per hectare inwerken 😅

Reacties

Siete
Deze hoeveelheden is wel mooi strooien. Zie je tenminste dat je wat doet. Haha
+1
Angelo368
@Siete ja klopt haha, mooi inkleuren
+1
Rommel voor je trekker! Wij laten het altijd in de winter strooien, nooit last dat het stuift.
+1
jasper-santing0
@ronald-deutz-fahr is dat zo, dacht dat het wel mee viel kunstmest is aardig slimmer.
@jasper-santing0 soort kalk scheelt vast ook. Maar dacht dat kalk wel aardig agressief was en hard word en dan weer moeilijk los te krijgen is
+1
jasper-santing0
@ronald-deutz-fahr Dat is alleen die rare wegenkalk denk ik. Loonwerker maakt na kalkstrooien ook nooit trekker schoon. En die zijn er normaal wel zuinig op.
@jasper-santing0 je blijft het wel altijd zien als er wat kalk op de kraan terecht komt bij het laden. Op schuifbord of velg ofzo.
+2
jasper-santing0
@ronald-deutz-fahr ik weet het ook niet. Maar halfjaar oude trekker zat valaatst bij lw ook wel week onder de kalk. Als het zo slim was spoten ze hem elke dag wel schoon of andere trekker ervoor.
Angelo368
@jasper-santing0 doet onze loonwerker wel 😅
+1
@jasper-santing0 is wel troep als je het strooi met de meststrooier vorige baas doet dat ok kon ik mooi na ut seizoen de tebbe schoonspuiten das nie erg maar 3 dagen op 1 strooier haha zit overal die zooi en lekker vast aan de meeneemers
+1
jasper-santing0
@johndeere6910forever dat is ook heel andere kalk als dit. Misschien is dat het verschil.
@jasper-santing0 weet ik nie is ok poeder achtig
+2
105ls78
Alles even goed uitblazen en keertje wassen en weer door...
Angelo368
@105ls78 jaa daarom, meteen de hogedruk overheen gehaald, wil t er ook wel makkelijk af, uitblazen nog niet gedaan..
+1
105ls78
@Angelo368 eerst uitblazen dan af spuiten is wel beter .alle kalk die ook nat wordt blijft plakken aan lamellen van je radiateur...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308/90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!