Mais 2020 in het zuiden begint ook goed op gang te komen. Mais opbrengsten zijn erg goed, wordt weer overal stapelen.

JCB 435 (shovel)

Mais 2020 in het zuiden begint ook goed op gang te komen. Mais opbrengsten zijn erg goed, wordt weer overal stapelen.

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+3
stijn-de-bock
Die mag op een van de vele kalenders.
+1
+1
langeslagdiesel
Wat ik me wel eens afvraag : wat is nou het voordeel van zo’n silage bak met inlegvel aan de wiellader ten opzichte van de standaard shovelbak? Voor het vlakken maakt het niks uit. En voor de kanten is het met een standaard bak wel lekker als er net waar je dubbellucht wiel loopt een iets dikkere riggel mais ligt met kanten aanrijden.
@langeslagdiesel

Onder de muren schuif ik met de open bak zodra ik erboven uit ga doe ik de bak dicht om die riggel te creeren wat je al zei.
En je rolt de dubbellucht erg makkelijk in zo een bak als deze.
langeslagdiesel
Ok. Duidelijk. Ik liet altijd me rechter dubbellucht zitten. Alleen links er af. Rechts liep wel door de berm. Was ook maar 3,25m breed, dus dat ging wel.
@langeslagdiesel

Uitgeklapt kun je mais veel beter tegen de muur aanschuiven. Met een ingeklapte bak ligt de riggel net te ver van de muur.
Deze schovel is van zich zelf al 3 meter en dubbellucht zal 40/50 cm erbij zijn, dat wordt wat te get hier in de Limburgse weggetjes.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB 435 (shovel) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!