Foto van een John Deere 6250RMij eens een nachtje geamuseerd terug met deze hele dikke trekker.. Foto is geplaatst door fiat1000DTsuper op 23-10-2020 om 11:53:01, met 3 reacties.

John Deere 6250R

212 foto's van @fiat1000DTsuper

fiat1000DTsuper
Foto van een John Deere 6250R

Mij eens een nachtje geamuseerd terug met deze hele dikke trekker.

Reacties

MaxxuM4ever
Zo, beste kipper erachter ook. Hoeveel kun je meenemen per vracht? Schiet lekker op denk 24/7 rooien?
fiat1000DTsuper
@MaxxuM4ever

Ze reden enkel in het weekend de nachten door omdat het hier afgelopen dinsdag ging regenen. Maar normaal komend weekend ook doorrijden.
Dan kan je inderdaad wel wat werk verzetten.

We rijden ze niet helemaal vol omdat het redelijk zware grond is en aardig nat. Je mag rekenen dat we met 46ton van het land komen. En dan heb je toch ookwel wat aarde mee.
We weten dat we met gekuiste aardappelen richting fabriek tot 52ton kunnen wegen. Doen we natuurlijk niet maar kan je wel nagaan hoe groot de kipper is.
Weet zo niet vanbuiten wat het leeggewicht is dus zal geen getallen zeggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6250R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!