zwaar transport trolley om woonunits mee naar binnen te rijden.. Foto is geplaatst door marceldeutz op 18-12-2020 om 19:25:36, met 9 reacties.

Deutz-Fahr Onbekend

marceldeutz
Zwaar transport trolley om woonunits mee naar binnen te rijden.

Reacties

Baltus_steyr
Hoeveel t kunnen die wielen hebben? Aan het laswerk en degelijkheid zal het niet liggen!!
marceldeutz
@Baltus_steyr De wielen staan voor 800 kg per stuk dus 3,2 ton belasting moeten ze kunnen hebben. Er hadden eigenlijk kleinere wielen onder gemoeten maar die waren 2 keer zo duur en dat vond de opdrachtgever teveel. Drie van deze trolleys moeten woon units kunnen verplaatsen in de werkplaats.
Fendt926Driver
@marceldeutz poe. 3 trollies om een woonunit binnen te rijden??
Ga je verhuizen?
marceldeutz
@Fendt926Driver nee hoor, is voor ruben. Die wil ze gebruiken.
john deere 7810
@marceldeutz

noaberplicht roept haha. mooi dat je hem zo kunt helpen.
marceldeutz
@john deere 7810 Ja,naoberplicht. Zo kun je het ook noemen. Moest zwaar spul worden. Vandaag even geprobeerd en ze wouden prima rollen.
john deere 7810
@marceldeutz

dat is altijd mooi als het werkt. zit wel veel verschil in bij zwenkwielen.. en dan wil het rollen maar niet draaien als het te zwaar wordt.
marceldeutz
@john deere 7810 We werken met 3 van die rol wagens om een unit te verplaatsen in de hal.
2 wagens achter en 1 wagen voor en de voorste wagen heeft alleen zwenkwielen en een trekoog om met de heftruck te duwen of trekken. Zo kan ruben de units dan ook in de hal verplaatsen en dan naar buiten rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!