Foto van een Eicher 3711/3712 met snoeicompressor.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 25-12-2020 om 11:46:41, met 6 reacties.

Eicher 3711/3712

487 foto's van @marcel-pek

marcel-pek
Foto van een Eicher 3711/3712 met snoeicompressor.

Reacties

+1
yoohan
Worden die accu-snoeischaren niet gebruikt in de fruitteelt? Die gaan ook een dagie mee op de accu dacht ik.
marcel-pek
@yoohan klopt we hebben 1 accu snoeischaar, werkt goed en ook makkelijk als je effe wil gaan snoeien dan hoef je niet met heel de compressor de bogerd in te gaan. Toch met lucht snoeien gaat wel een stukkie sneller hoor.
+1
yoohan
@marcel-pek
Oke dat wist ik niet dat het zoveel sneller ging. Zie hier bij boomkwekers steeds meer die Felco accu scharen en hoor er eigenlijk niks anders als goeds over. Heb er zelf nooit echt serieus mee gewerkt.
+1
fiatjuh
@marcel-pek Mooi Eichertje voor de snoeicompressor. Ooit ook eens paar weken met pneumatische schaar gesnoeid ,nu met electrische Infaco electracoup 3015 bevalt supergoed . Pneumaat is wel net wat aggresiever en dus sterker maar of het sneller gaat weet ik niet. Snoeien opzich ermee mischien wel maar je moet ook tijd oprollen van haspel niet vergeten. Met accuschaar ben je stuk mobieler . Maar zo heeft alles voor en nadelen. Je snoeit denk wel goedkoper als je nog compressor en pneumatische scharen heb. Genoeg knop in de peren dit jaar? Waar ik nu snoei wel ,genoeg keuze ,afgedragen hout en een dikke tak kan er allemaal uit dit jaar
marcel-pek
@fiatjuh klopt helemaal wat je zegt. Ja hoor meeste plekken genoeg knop.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 3711/3712 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!