De aircoverdamper van een fendt 720 vervangen. Eerst het hele systeem van buitenaf gecontroleerd op lekkage, daar was niks te vinden. Toen toch de stoel er maar uit en bleek dat de verdamper lek was.

Fendt 720

149 foto's van @Gielfendtpower

Gielfendtpower
De aircoverdamper van een fendt 720 vervangen. Eerst het hele systeem van buitenaf gecontroleerd op lekkage, daar was niks te vinden. Toen toch de stoel er maar uit en bleek dat de verdamper lek was. Toch stukkie lastiger bij te komen dan bij het ouder type 700/800/900.

Reacties

9266920b7000
Valt toch wel mee stoel heb je er zo uit liggen ff armleuning er af pakken en 4 moeren los, en als trekker veel in de mest zit kun je er bijna al vanuit gaan dattie stuk is,
Gielfendtpower
@9266920b7000 klopt inderdaad, valt ook nog wel mee. Maar was de eerste keer dus altijd ff kijken hoe en wat. Trekker staat voor de mestpomp vd sleepslang, dus wel in de mest ja.
+5
AVA
Lijkt wel een Agrotron 🙈
+4
casejxu
@AVA stomme deutzen. Fendt is veel beter hea!
caseboy
Dit ziet er uit of het nog goed te doen is, bij sommige autos of vrachtwagens kan je t hele dashbord afbreken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!