Fiat 640 met najaarssnede aan het sleuren icm een Claas 335s.. Foto is geplaatst door Willem_H op 01-01-2021 om 22:33:58, met 9 reacties.

Fiat 640

Willem_H
Fiat 640 met najaarssnede aan het sleuren icm een Claas 335s.

Reacties

a3vandiejen
Mooi.
jehan
Das een bladrijk gewas willem ..
Willem_H
@jehan Ja het frappante is dat dit van de een op de andere dag na het harken eraf gevallen was, ik was bij het maaien en harken al blij dat alles er nog aan bleef hangen.
Die populieren moeten ze eens een keer aan de vlakte gooien, dingen zijn zo kaprijp als maar kan. Ze hebben al een sectie gekapt en daar waren de stammen al binnenin gerot, ik heb altijd bulten dood hout in de wei liggen daar.
jehan
@Willem_H is dit aan de vossenbult?
Willem_H
@jehan Ja, daar bij Wim langs het bos hebben ze al gekapt om de nieuwe aanplant in het bos op gang te helpen.
jehan
@Willem_H van wie is dat bos dan waar al die hoopjes hout in liggen
Willem_H
@jehan Geen idee, moet ik eerst kijken welk bos je bedoeld.
jehan
@Willem_H kwam laatst op een mooie zondag middag samen fietsen met de vrouw vanaf de heelweg en toen vossenbultweg en toen richting beunkbruk zag ik links allemaal hoopjes met takken in een bos liggen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!