Foto van een Fiat 900 zoals hij was bij aankoop, vooraan stond er nog een ijzeren kist op voor extra touw mee te nemen voor het persen van baaltjes.

Fiat 900

Towaberg
Foto van een Fiat 900 zoals hij was bij aankoop, vooraan stond er nog een ijzeren kist op voor extra touw mee te nemen voor het persen van baaltjes.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
+1
erik9831
Is dit deze ?

(klik om te vergroten)

De linkse dus 😄
Towaberg
@erik9831 ja daar lijkt hij verdacht veel op! Ken je de eigenaar?
+1
erik9831
Je broer had dat ooit eens gezegd, dat deze van bij jullie kwam. Maar wist nu niet 100% zeker of beiden dezelfde zijn. Als het de enige was die jullie gehad hebben, dan is het uiteraard dezelfde 😄

Is een jaar of 2 geleden nog eens doorverkocht geweest dacht ik
+1
Towaberg
@erik9831 kort nadat wij hem verkocht hebben stond hij weer te koop met kapotte koppeling. Wij hebben daar echter nooit iets van ondervonden. En hij is in het bezit geweest van iemand op tf , maar die is al 3 jaar offline. Ik was niet thuis toen ze de trekker zijn komen halen, dus ik weet niet exact wie die nieuwe eigenaar was, toon gaat dat beter weten. Zou leuk zijn moest ik hem nog eens weerzien.
+2
Towaberg
@erik9831 even nagekeken, Kris450 uit Herent had hem 8jaar geleden nog in zijn bezit, is al 5 jaar niet meer op tf geweest en woont in Herent!
+1
erik9831
@Towaberg ja de foto is ook gemaakt in Herent, bij millon in 2015
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+1
draaipiet
Mooie trekker
Die cabine heeft ook wel wat
+1
brecht-b
Altijd leuk dat je geschiedenis weet en kan terugvinden op tf. zelf staat er een foto van mn fiat 900 op tf van toen hij nog niet herspoten was maar weet amper de geschiedenis ervan.
+2
Towaberg
@brecht-b ja van deze ken ik de eerste eigenaar dat is altijd leuk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!