Waar oude 1lingboksjes en een pallet niet goed voor kunnen zijn. Mooi transport bakje geworde zo. Geplaatst door zettelmeyer op 13-01-2021 om 15:03:54, met 7 reacties.

Knikmops 90

Waar oude 1lingboksjes en een pallet niet goed voor kunnen zijn. Mooi transport bakje geworde zo

Reacties

valmet6400power
Jullie zitten aardig dicht naast het dorp zo 😲
zettelmeyer
@valmet6400power nee 4.5 km er van af. Zijn van die arbeidswonigen van vroeger. Zijn bij jullie in de polder zeker ook wel?
valmet6400power
@zettelmeyer
Zijn er wel maar niet veel..
CaseCS130
Aan beide kanten een deurtje zodat ze er makkelijk uit kunnen? En waar heb je de kalfjes nu in als je deze niet meer gebruikt?
+1
zettelmeyer
@CaseCS130 ja aan beide kanten deurtje, had van 2 1 gemaakt. Nu allemaal individuele boksjes die we zo naar buiten kunnen rijde voor schoonmaken.

(klik om te vergroten)

Dit zijn ze
CaseCS130
@zettelmeyer Oh ja, ik heb er ook 2 van dat soort. Je hebt er geen dakjes bij zeker? Dan zou je ze in de zomer ook buiten kunnen zetten.
Gaat het verder probleemvrij zo in een oude stal met oudere kalveren vlakbij?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Knikmops 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!