Zetor 2013  25pk klaar voor aflevering
De trekker is van 1965, Destijds afgeleverd aan een bomenkwekerij, Voor zover bekend is deze smalspoor uitvoering van de 2011 alleen in Nederland verkocht,  werd toen aangepast via importeur Indumy uit Den Haag en (ik dacht) Fa. Riemens , Later is deze trekker vertrokken naar Engeland aan een verzamelaar en we hebben we zelf ook nog een in onze verzameling.

Zetor Onbekend

Zetor 2013 25pk klaar voor aflevering
De trekker is van 1965, Destijds afgeleverd aan een bomenkwekerij, Voor zover bekend is deze smalspoor uitvoering van de 2011 alleen in Nederland verkocht, werd toen aangepast via importeur Indumy uit Den Haag en (ik dacht) Fa. Riemens , Later is deze trekker vertrokken naar Engeland aan een verzamelaar en we hebben we zelf ook nog een in onze verzameling.

Reacties

+1
a3vandiejen
Schitterend.
+2
manus
Heeft er hier ook 1 gereden. Heb hem ook op de TF gezet
+1
roy jd3130
Mooie trekker 👍
+1
draaipiet
Mooie trekker. Het ombouwen deden ze vroeger wel meer omdat een smalspoor vaak niet te leveren waren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Zetor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!