Foto van een Massey Ferguson Maaier (hooibouw). Foto is geplaatst door boeremco op 25-02-2021 om 20:42:29, met 7 reacties.

Massey Ferguson Maaier (hooibouw)

140 foto's van @boeremco

boeremco
Foto van een Massey Ferguson Maaier (hooibouw)

Reacties

wim-same
@boeremco Was een zwadbord niet meestal van essenhout in plaats van vuren hout.?
boeremco
@wim-same dat weet ik niet de oude was zo aan getast dat ik het hout soort niet kon achterhalen maar vuren gaat ook goed moet stevig maar toch flexibel zijn
+1
wim-same
@boeremco Flexibel, daarom juist essenhout, net als hamer- en schop stelen.
+1
boeremco
@wim-same ga het proberen in het voorjaar dan ga ik hem testen
wim-same
@boeremco Ha ha, wel netjes na gemaakt, en voor de hobby kan dit altijd hoor.
+2
langeslagdiesel
@wim-same klopt, Essen hout, net als de exentriek stok. Heb er gister nog een hele bos weggegooid, excentrieken en zwadborden. Daar waren zelfs de wormen vertrokken omdat er niks te vreten was. Waren nieuw ongebruikt, maar niet meer bruikbaar. Waarschijnlijk ruim 60 jaar op de plank gelegen. Sommige uit het partij waren nog als nieuw. Toch duidelijk kwaliteit verschil.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Maaier (hooibouw) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!