Vandaag spul naar Ameland gebracht, vanaf morgen een weekje sleepslangen daar. Foto is geplaatst door JDuitW op 28-02-2021 om 16:03:56, met 12 reacties.

Valtra T174

125 foto's van @JDuitW

JDuitW
Vandaag spul naar Ameland gebracht, vanaf morgen een weekje sleepslangen daar

Reacties

hermanjohndeere
Mogen jullie zo de boot op met het hele spul, of moeten jullie dag nog aanvragen?
JDuitW
@hermanjohndeere ja je moet wel van te voren reserveren en ook nog het liefst 3 weken van te voren. We wilde graag morgen met de eerste boot maar die zat vol dus dan vandaag maar brengen en dan morgen ochtend met de auto op de eerste boot die kant weer op
stannetje96
@JDuitW kon je dan niet gewoon gelijk vandaag daar beginnen?
+1
JDuitW
@stannetje96 ja kan wel, we zijn daar wel vaker op zondag daar bezig geweest maar daar hadden we geen zin aan, dan heb je nooit weer eens vrij.
hermanjohndeere
@JDuitW oke. Net zo als met de auto dus. Maar dacht misschien omdat jullie breder zijn als vrachtwagens of auto’s dat er nog wat speciaals geregeld moest worden.
+1
JDuitW
@hermanjohndeere we staan op 2 stroken daarom moet je wel een paar dagen van te voren reserveren anders kun je er niet meer bij. en de eerste op maandag zit eigenlijk altijd al vol.
rickboer blija
@hermanjohndeere @stannetje96 boot naar ameland moet je voor alle voertuigen reserveren
JDuitW
@rickboer blija ja in principe moet je reserveren ja maar je kan ook de gok nemen, als er plek over is kun je wel gewoon mee. maar ik zou het er niet op wagen, heb toch wel vaak mee gemaakt dat de boot vol zat
rickboer blija
@JDuitW wij gaan geregeld naar texel, daar rij je zo de boot op. De boot naar ameland heb ik nog niet vaak mee gemaakt dat we niet hoefden te reserveren.
Als het bij holwerd tegen zit, kunnen wij (met de auto) sneller op texel zijn dan op ameland. Terwijl we 5 kilometer van de boot naar ameland wonen
JDuitW
@rickboer blija ja texel is maar 10 min varen of zo en naar ameland 50min. en als ze dan maar met 1 boot varen dan zit die snel vol. vanmiddag was er nog genoeg plek over op de boot
+1
rickboer blija
Zag jullie al voorbij rijden, veel succes!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!