Foto van een Massey Ferguson 4455 met onze becker triltand cultivator. Foto is geplaatst door Theuny op 24-03-2021 om 20:33:17, met 11 reacties.

Massey Ferguson 4455

441 foto's van @Theuny

Theuny
Foto van een Massey Ferguson 4455 met onze becker triltand cultivator

Reacties

+1
MFPOWER06
Niet echt een bekend type denk ik?
Theuny
@MFPOWER06 de mf? nee niet echt. Redelijk zeldzaam
MFPOWER06
@Theuny is die van jou dan? en lijkt die een beetje op de 5400 serie ?
Theuny
@MFPOWER06 Die is van ons ja. Lijkt idd op de 5400 serie. Zoals onze mf 5445. Maar de cabine is totaal anders. Ook de tractor opzich is totaal anders. De 5445 is stukken beter vind ik. Als ik echt mocht kiezen zou ik deze 4455 vervangen door een John Deere
MFPOWER06
@Theuny John deere?!?! Dat is toch niks 😂😆
Theuny
@MFPOWER06 Veel beter dan deze gekloonde mf (dit model werd eerder door valtra uitgebracht) 😂😂
MFPOWER06
@Theuny maar de andere mf's zijn niet gekloond 😂
Theuny
@MFPOWER06 klopt. Maar ze zijn niet super veel beter 😂😂
de-wit
Wat voor werkgangen pas je toe en voor welke teelt?
+1
Theuny
@de-wit Vandaag de drijfmest ingewerkt. En hierna sproeiden we vloeibare nitraat. Voor de bieten en de maïs wordt er daarna nog met de vaste tand culti gereden en dan met de rotorkopeg en de croskilette. Voor de cichorei moet er eerst nog bonalan ingewerkt worden met deze triltand en daarna dezelfde werkwijze als voor de bieten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 4455 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!