Foto van een John Deere 3045R aan het bezanden met een GKB SP 300 bezandingskar.. Foto is geplaatst door Fast Eddy op 02-04-2021 om 06:13:32, met 5 reacties.

John Deere 3045R

1.069 foto's van @Fast Eddy

Fast Eddy
Foto van een John Deere 3045R aan het bezanden met een GKB SP 300 bezandingskar.

Reacties

tractortje
Jullie ook al los? Wij zijn ook rustig begonnen. Wij hebben dezelfde kar is wel gemakkelijk dat deze hydraulisch is aangedreven is in plaats van de aftakas. De fendt aan het prikken ? 😄
Fast Eddy
@tractortje

Dit was een klusje voor een collega. Het eerste onderhoud begint wel te komen. De 210 was aan het prikken. Het is wel een mooie kar maar hij moet sneller kunnen lossen en de losband kan hem vol zand niet opgang krijgen.
+1
tractortje
@Fast Eddy zelfde ervaringen hier zo . Als tij erg vol ligt komt de in de band geen beweging. Na wat schud bewegingen. En inderdaad het lossen gaat wel redelijk langzaam.
Fast Eddy
@tractortje

Precies wat jij zegt. Maar verder strooit hij wel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3045R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!