Vandaag mest getransporteerd met de Deutz en gehuurde 30m³ tank.
Hij mocht er aardig aan trekken met 105pk

Deutz-Fahr Agrostar 6.08

Vandaag mest getransporteerd met de Deutz en gehuurde 30m³ tank.
Hij mocht er aardig aan trekken met 105pk

Reacties

+2
RVM
Je zal niet de snelste geweest zijn bij het stoplicht 😙
+1
Albert Peters
Dat is werken voor deze Deutz
Komt hij dan nog op gang?
+3
JD-4450
@Albert Peters @RVM Met beleid kan er veel, maar snel ging het zeker niet. Vol met 25km/u was hard genoeg. De tank heeft wel een eigen compressor op 12v voor de luchtremmen, dat vond ik belangrijker dan snel optrekken 😁
casejxu115
@JD-4450 Heb deze tank ook al eens willen huren. Hoe word hij dan aangestuurd voor te remmen ? via de traditionele hydrauliek remslang ?
JD-4450
@casejxu115 ja klopt. Daarmee stuur je de luchtremmen aan. Niks nodig als een hydraulische remaansluiting, dubbelwerkend ventiel voor de steunpoot en een extra 3 polig stekkertje voor de camera achterop. Pomp word door aftakas aangedreven.
casejxu115
@JD-4450 oke ! slim bedacht ! maar die compressor zit op de aftakas lijkt me ? raakt de luchttank dan niet eens leeg na een flinke rit rijden ?
+1
JD-4450
@casejxu115 nee die werkt electrisch. Aftakas drijft alleen de oliepomp aan voor de verdringerpomp
+1
ronald-deutz-fahr
Dik!! Kan je wegrijden in 1hoog, of moet je in de lage groep? Waar loop je tegenaan als je harder als 25km/u wil?
+1
JD-4450
@ronald-deutz-fahr 1 hoog ging vrij goed zonder de koppelling te vernielen. Boven 25km/u kwam hij echt power tekort om nog flink te versnellen, maar het was vooral binnendoor rijden, dus als ik aan die snelheid was, moest ik alweer van het gas af. Op lange rechte stukken zou het wel sneller kunnen
ronald-deutz-fahr
@JD-4450 ah oke! Geeft deze Dolly veel druk op de trekhaak? Anders zou een frontgewichtje misschien wel wat comfort meebrengen, en stabiliteit.
+1
JD-4450
@ronald-deutz-fahr hij geeft wel wat druk op de trekhaak, maar opzich reed het vrij aardig.
Als je er langer mee moet werken zou een pk of 50 en 500kg gewicht extra niet verkeerd zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.08 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!