Foto van een Case International 844 XLIk wil graag binnenkort de bakolie van de 844 vervangen. Ik zie op de achteras 2 pluggen zitten, zijn dit de vul/peil plug en aftap plug? En vervang ik dan de ach

Case International 844 XL

51 foto's van @Rijndirk

Rijndirk
Foto van een Case International 844 XL
Ik wil graag binnenkort de bakolie van de 844 vervangen. Ik zie op de achteras 2 pluggen zitten, zijn dit de vul/peil plug en aftap plug? En vervang ik dan de achteras en bak of alleen achteras? Er moet toch gewoon hytran in( van die speciale rooie)

Reacties

dylan-vd644
Beste aan de anderkant zit een bout die moet je losdraaien volgens mij maat van dop is 32 dan de bout die je ziet daar vul je het bij tot het daar uitkomt en dan zit er genoeg in dit is inkel voor die kant van de ass dus dan moet je ook nog aan de anderekant doen en de bak zelf
Als je nog vragen hebt zal ik ze beantwoorden
Rijndirk
@dylan-vd644 oke bedankt, weet je toevallig hoeveel liter er in totaal (assen en bak) in gaat?
Vooras gaat toch wel 80w90 in?
dylan-vd644
@Rijndirk nee dat weet ik niet helaas ik heb een 644 je moet aan de zijkant van de bak zit ook een bout die losdraaien en dan de bak vullen tot het daar uitkomt dan zit er genoeg in dat zij de dealer tegen mij opelijk lukt het .
Rijndirk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL en hebben de trefwoorden olie verversen en Oliepeil geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!