Uitzicht tijdens pompen, in de kar zie je onderaan de bak met watervooraad en erboven op de compressor om de slang leeg temaken incusief bal aan het einde van perceel/klus. Voor de pompunit nog een wa

Tjalma Mestpomp

403 foto's van @wart

wart
Uitzicht tijdens pompen, in de kar zie je onderaan de bak met watervooraad en erboven op de compressor om de slang leeg temaken incusief bal aan het einde van perceel/klus. Voor de pompunit nog een water bak die aan de pomp gekoppeld zit.
Achterin de wagen is er plek voor gereedschap ,onderdelen, qaud en magnetron en koffiezetapparaat.

Reacties

MulderDeutz1
Mooi voor elkaar zo! Geen pijn in je nek van het achterom kijken? Of valt dat mee?
+1
wart
@MulderDeutz1 Nee stoel gedraaid dan gaat dat super. Is ook niet zo dat je hele dagen zo zit, automatische start/stop systeem dus hoeven niet hele dagen in cabine te blijven en kunnen alles eromheen ook klaar maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tjalma Mestpomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!