Ff snel de kop schotten er op gezet om te kijken hoe het staat.. Foto is geplaatst door boeremco op 17-04-2021 om 20:20:31, met 8 reacties.

Ferguson aanhangwagen

140 foto's van @boeremco

boeremco
Ff snel de kop schotten er op gezet om te kijken hoe het staat.

Reacties

+1
draaipiet
Word een knappe wagen
+1
boeremco
@draaipiet dat zeker ben er ook trots op
draaipiet
Is het een originele merk ferguson aanhanger?
+1
boeremco
@draaipiet ja het is origineel van het merk ferguson. Ik heb deze uit Engeland gehaald. Wou graag een ferguson trailer hebben en heb alles voor de brexit gekocht en daarna echt gaan opknappen. Schijnt 1 van de eerste ferguson trailers te zijn
draaipiet
@boeremco Ik weet wel dat Ferguson ze gemaakt had, inderdaad met de as helemaal achterop, maar ik had er nooit een gezien. Ik denk ook dat er niet veel zijn, zeker in Nederland niet. Maar jij hebt er een, een hele mooie 👌
+1
yoohan
Ziet er keurig netjes uit!
1 vraagje: staat je as niet erg ver naar achter? Zo heb je wel goed oplegdruk denk ik 😄
+2
boeremco
@yoohan de as staat inderdaad ver naar achteren maar dat hebben ze expres gedaan om inderdaad top druk te creëren. Want dat is het ferguson zo veel mogelijk gewicht op de achter as krijgen. Heb eens gelezen dat ze bij een demo van ferguson een trekker met kar vast reden en Toen de trailer vol laden en dat de trekker zo makkelijk weg reed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson aanhangwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!