Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 420Blijft toch machtig mooi werk, de kenners zullen wel hun mening hebben over het ploegbeeld, ik ben best tevreden. En toch ben je na een dag hobbelen flink gaar. G

Deutz-Fahr Agrotron K 420

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 420
Blijft toch machtig mooi werk, de kenners zullen wel hun mening hebben over het ploegbeeld, ik ben best tevreden. En toch ben je na een dag hobbelen flink gaar. Groenbemester met de vleugelschaar los getrokken, maar daar werd het erg hobbelig van. Hele dag plezier van gehad😅

Reacties

Mooi/netjes.
marceldeutz
Ziet er goed uit hoor.
BEboer
Mooi hoor! Een rondgaande ploeg heb ik hier nog nooit gezien tenzij op een oldtimer.treffen. 👍
@BEboer hah, dat is wel bijzonder! Hier zie je ze geregeld bij koeienboeren die zelf ploegen.
Hoe kun je zo van deze foto zien dat het een rondgaande ploeg is?😅
+1
BEboer
@ronald-deutz-fahr had ooit al eens een foto van he gezien 👍
hummy
Goed bezig
J asper
Niks geen last van gehobbel met ploegen. Ding net in de schuur gedrukt.
dx11
Mais al boven?
@dx11 dag of 10 al
Tis Eigenlijk nog te koud, maargoed
dx11
@ronald-deutz-fahr hm. Hier zit ie nog in de zak. Mag de grond wel in, maar om het in t water te leggen is ook niks
@dx11 het doet te weinig, kleurt ligt genoeg
Maaar ze staan in de rij 🤪

(klik om te vergroten)

CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Denk je dat ze er allemaal zijn? Hier op de buurt is er van de vroeg gezaaide maïs een deel van de planten letterlijk de verkeerde kant op gegroeid hoorde ik vandaag.
@CaseCS130 haha, zo goed onderzoek heb ik nog niet gedaan. Vooraan op de foto zou het kunnen dat er 2 missen, verder heb ik niks kunnen ontdekken. Maargoed heb er ook niet naar gezocht. Zal vast wel wat missen, maar tot zover nog geen spijt dat het er vroeg in zit.
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Nee als de meesten er maar zijn. Ik heb het vandaag erin gekregen. Blij dat het gelukt is, gisteren gingen er zware buien vlak langs ons, als die erin gevallen waren was het nooit gelukt.
+1
@CaseCS130 buien zijn erg plaatselijk indd, en als je pech hebt krijg je de volle laag. Hopen op stabieler mooier weer. Word weleens tijd dat het gras eraf gaat..
+1
dx11
@CaseCS130 hier de mest er grotendeels op, maar wil eigenlijk pas na die dikke buien ploegen. Ik hoop dat door de dichte zode het water er afloopt. Ben benieuwd, wordt al laat zat
CaseCS130
@dx11 Ja als je wat geluk hebt werkt het wel zo. Bij ons was de bovenlaag van de ongeploegde grond ook veel natter dan het geploegde. Tussen ploegen en zaaien moet er dan eigenlijk even geen water vallen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!